Απαλλαγείτε από την επίμονη κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού με την τεχνική της μεσοθεραπείας.

Για τη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος με άμεσο και γρήγορο τρόπο!

Χρησιμοποιώντας μία πολύ λεπτή βελόνα, εγχέω το ενέσιμο υλικό στο μεσόδερμα, ένα λεπτό στρώμα μυών κάτω από την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργείται πόνος ή ενόχληση. Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα και επιλέγοντας ένα ξεχωριστό μεσοθεραπευτικό υλικό για τις δράσεις και τη λιποδιαλυτική του απόδοση, επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα έπειτα από μόλις τρεις εφαρμογές, με άψογη υφή και όψη!

Τα μόρια του υλικού λειτουργούν ως ένας παράγοντας συγκράτησης μορίων νερού, τα οποία δίνουν μία όψη φρεσκάδας και σφριγηλότητας στο δέρμα, με νεανική υφή και εμφάνιση.

Έχοντας ως κύριο στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, η τεχνική της μεσοθεραπείας με τα μοναδικής ποιότητας ενέσιμα υλικά, τα οποία εμπιστεύομαι απόλυτα για τα κορυφαία τους αποτελέσματα, δρα άμεσα και με εμφανή αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή !

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση τη μίας με την επόμενη μεσοθεραπεία είναι 15 ημέρες και μετά το τέλος τους επιτυγχάνεται ένα όμορφο, λείο και σφριγηλό δέρμα!

Η διατήρηση του αποτελέσματος γίνεται με μία εφαρμογή μεσοθεραπείας κάθε 30 ημέρες, όπου η όψη του δέρματος και της επιδερμίδας βελτιώνεται, ενώ παράλληλα το ενέσιμο υλικό που έχω επιλέξει, αυξάνει τη λιπολυτική δράση του, μειώνοντας τα ποσοστά λίπους στην περιοχή εφαρμογής.

Ιδανικές για μεσοθεραπεία σώματος θεωρούνται οι γυναίκες 18 έως και 75 ετών, χωρίς σημαντικά προβλήματα υγείας.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα για την εφαρμογή της μεσοθεραπείας σώματος και πείτε αντίο στην επίμονη κυτταρίτιδα, με την πρωτοποριακή τεχνική της μεσοθεραπείας για όλο το σώμα.

Dr. Savas Konstantoglou