Χαρίστε τώρα στο πρόσωπό σας τη χαμένη του λάμψη και ενυδάτωση και νιώστε το πιο σφριγηλό και λαμπερό από ποτέ, με τη μοναδική τεχνική της μεσοθεραπείας για ενυδάτωση προσώπου!

Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου και οι υψηλές θερμοκρασίες καταπονούν και ξηραίνουν την επιδερμίδα του προσώπου, ενώ οδηγούν σε χαλάρωση και σημαντική απώλεια σφριγηλότητας, στερώντας της ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την υγεία, τη λάμψη και την τέλεια εμφάνισή της: την πλήρη και σωστή ενυδάτωσή της!

Με τη μεσοθεραπεία προσώπου στοχεύω στην πρόληψη της φωτογήρανσης και της γενικότερης γήρανσης του προσώπου, αποτρέποντας την αφυδάτωσή του, με ένα μεγάλο εύρος θρεπτικών συστατικών όπως: φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, ένζυμα, θρεπτικές ουσίες, ορμόνες και φάρμακα (αγγειοδιασταλτικά, μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντιβιοτικά, ιδανικά για συγκρατήσουν τα ιδανικά ποσοστά υγρασίας και ενυδάτωσης στο δέρμα, για μια φρέσκια και νεανική όψη!).

Με τη μεσοθεραπεία για ενυδάτωση προσώπου, εγχύω ενέσιμα όλα τα απαραίτητα και πολύτιμα συστατικά για τη διατήρηση και εξισορρόπηση της υγρασίας και τη διατήρηση της ενυδάτωης του προσώπου στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Με δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στην τεχνική της μεσοθεραπείας για ενυδάτωση του προσώπου, την Ετερόλογη και την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, σας εγγυώμαι άριστα αποτελέσματα για τη χαμένη σφριγηλότητα και τη νεανική όψη του προσώπου σας!

Ποια είναι τα είδη μεσοθεραπείας;

Στην Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, αξιολογώ τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας και το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και επιλέγω τα καλύτερα δυνατά υλικά, τα οποία περιλαμβάνουν: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, E, ρετινοϊκό οξύ, DMAE, αμινοξέα και αυξητικούς παράγοντες.

Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, αξιοποιείται το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς, με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τόσο τα αιμοπετάλια, όσο και τα λευκά κύτταρα.

Τόσο στην Ετερόλογη όσο και στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, οι ενέσιμες ουσίες εγχύονται μέσω μίας μικροσκοπικής βελόνας, ανώδυνα και αναίμακτα, κάτω από τον υποδόριο λιπώδη ιστό στα σημεία ενδιαφέροντος.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζουμε τη μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία αποτελεί ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών και παθήσεων, χαρίζοντας μία πολύτιμη λύση ενάντια σε ακμή, ραγάδες, ουλές και ρυτίδες!

Επιπλέον, βοηθά σημαντικά στην αντι-γήρανση του προσώπου και την αναζωογόνησή του, καθώς τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται και τονίζεται η φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου! Έτσι, επιβραδύνεται η εξέλιξη των ρυτίδων και η χαλάρωση του δέρματος, με την απαλλαγή του δέρματος από ελεύθερες ρίζες και την άμεση συσφιξή του!

Ποιοι είναι κατάλληλοι για εφαρμογή μεσοθεραπείας;

Οποιοσδήποτε ανάμεσα στις ηλικίες των 18-75 μπορεί να κάνει μεσοθεραπεία για ενυδάτωση προσώπου. Η διάρκεια και η συχνότητα των εφαρμογών της μεσοθεραπείας για ενυδάτωση προσώπου εξαρτάται αποκλειστικά από το είδος της μεσοθεραπείας που θα επιλέξω και το σημείο εφαρμογής.

Η κάθε συνεδρία δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά και έπειτα από το πέρας του κύκλου θεραπειών ίσως χρειστούν κάποιες επιπλέον συνεδρίες για τη διατήρηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Dr. Savas Konstantoglou